8 juli 2008

Perfect Sextape [compilatie]

Op 3voor12 lezen we: "Onder het pseudoniem Guuzbourg verdiepte Guuz Hoogaerts zich de laatste jaren obsessief in de Franse pop, met de nadruk op knappe zangeressen (de zgn. 'zuchtmeisjes', HZV). Op zijn weblog Filles Sourires stort hij zich al twee jaar met een grote vastberadenheid op het fenomeen (waar o.a. de compilatie Filles Fragiles het resultaat van was)". Voor Het Zesde Vlak maakte Guuzbourg Perfect Sextape, die je HIERRR kunt downloaden.



Guuzbourg over Perfect Sextape:
De beste sextape maakt u natuurlijk zelf. Met uw partner(s). In bed, op de bank, op de keukentafel, in de hal. Buiten, desnoods. Of u het gekreun en gesteun vervolgens ook wil terugluisteren, en of dat stimulerend klinkt, dat lijkt me dan weer niet. Vandaar the next best thing: deze Perfect Sextape. Met nummers die u en uw partner(s) in de stemming brengen, die u naar boven, naar beneden en/of naar buiten begeleiden. En dan het vuur lekker oppoken. Die de temperatuur (en wat al niet meer) omhoog stuwen. Tracks die zo geil zijn, dat ze gecensureerd moesten worden. Of in oorspronkelijke vorm zelfs verboden werden. Maar die naar een onvermijdelijke climax toewerken.
U krijgt geen tracklist. Om de verrassingen in tact te laten, om het genot puur te houden. U herkent de meeste artiesten trouwens toch wel. Wie het ècht wil weten, stuurt even een mailtje.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

superdikke shit dit!

Anoniem zei

En überLOL @ Rein Raus!
:-D

Guuzbourg zei

trek-lijst:
Barry White - Love Serenade parts 1 & 2
Isley Brothers - Between the Sheets
Fred Wesley - You Sure Love to Ball
Al Green & Corinne Bailey-Rae - Take your Time
Jack Black - Let's Get It On
Parliament - I've Been Watching You
Manpower - Please Love Me
Khia - My Neck, My Back
Prince - Head
Cat Power & Karen Elson - I Love You (Me Either)
Divinyls - I Touch Myself
Rammstein - Rein Raus
Carla Bruni - L'Amour

Andre zei

Is inmiddels verwijderd?

HOUDINI Amsterdam zei

André, we hebben 'm nogmaals ge-upload voor je:

http://www.sharebig.com/share.php?id=s14ahfdifajHrAtEn

Enjoy!

- HZV

Andre zei

Da's snel! Dank!

Guuzbourg zei

wie 'm gewoon wil regsklik-saveassen: www.fillessourires.com/ecoutez/sex.mp3

Anoniem zei

Die vorige PST had ik al (merci !), maar deze nieuwe lijkt wat anders... isser ook een tracklist van deze ? Zou anders een probleempje kunnen geven met het wachten tot Rammstein - wat dan niet blijkt, ehh, te komen.....

Guuzbourg zei

voor zover ik weet zijn ze allebei hetzelfde.