3 juni 2010

De ohnee-chipkaart-hoes. (de strippenkaart is dood, lang leve de strippenkaart!)

Vanaf vandaag is alleen de ov-chipkaart nog geldig in het Amsterdamse openbaar vervoer. De strippenkaart kan niet meer worden gebruikt net zoals eerder in Rotterdam gebeurde. Maar helemaal afscheid nemen doet te veel pijn. Vandaar de introductie van de ohnee-chipkaart-hoes. Nu nog een concept uiteraard, maar we zoeken nog een producent!!!

7 opmerkingen:

Vera zei

Hee,

Heel erg tof idee, ik ken niet zozeer een producent, maar ik moest bij het zien van het product eigenlijk meteen aan studio hergebruik in rotterdam denken.
Vaak zijn dit wel kleine oplages van het item (alles word volgens mij zelfs door de ontwerpers zelf gemaakt) maar een deel van de producten is ook in grotere schaal.
Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Succes!

Vera

Daphne zei

Wat een top-idee!

HOUDINI Amsterdam zei

@vera top tip! Gaan we mee verder!

Henny K zei

Het is wel een vondst. Die OVchipkaart wordt veel te snel ingevoerd. Zo kunnen we nog een poosje de strippenkaart in ere houden. Kan er ook een hoesje komen met een koord eraan, zodat je hem bij de hand kunt houden? Want ik vergeet nog wel eens uit te chippen omdat de kaart dan weer opgeborgen is.

Anoniem zei

Ik zou hem zeker gebruiken. Ik heb nu ook een soort hoesje en gebruik die voor m'n ov, pinpas en soms een briefje of twee papiergeld, een minimal portemonnee eigenlijk. Door de print op dit hoesje straalt zo'n portemonnee natuurlijk nog meer ouderwetse eenvoudigheid uit. Leuk!

Anoniem zei

echt leuk idee!
Ik zou hem meteen kopen :)

Anoniem zei

De Chipbuddy is het perfecte OV Chipkaart Hoesje. De prijs is redelijk, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de site

Ik raad de chipbuddy zeker aan aangezien zij degene zijn die Kwaliteits OV-Chipkaart houders leveren.

De Chipbuddy OV-hoes heeft een strak design, is zeer sterk, en is er in verschillende kleuren.

Ik zeg neem snel een kijkje op hun website!