1 november 2007

Midlijfblad

Het Zesde Vlak denkt met iedereen mee. Dus ook met de Man met de Midlifecrisis. Daarom lanceren wij het magazine Get A Life. In Get A Life staan must-read artikelen over o.a. het verven van je haar, de beste echtscheidingsadvocaten, de mooiste plekjes voor een pied-a-terre en spijkerbroeken die wél bij je veranderde lichaamsbouw passen. Maar het tijdschrift geeft ook antwoord op moeilijke vragen als: hoe voorkom je 'helmhaar' op de motor? Hoe deal je met pijnlijke situaties in de nachtelijke horeca ("komt u uw dochter halen?")? En hoe lijk je 15 jaar jonger op de webcam?

Geen man loopt te koop met deze o zo moeilijke fase. Sterker, het moet allemaal juist vreselijk vanzelfsprekend lijken. Daarom zal elke cover van Get A Life onherkenbaar 'undercover' zijn en qua vormgeving een bijdrage leveren aan dat felbegeerde nonchalante jong van hart-zeitgeist-je ne sais quoi-gevoel.

De cover van het eerste nummer:



Overigens zal het lettertype van het binnenwerk van Get A Life groot genoeg zijn om zonder leesbril te kunnen lezen. Geïnteresseerden gaan vandaag nog naar www.getalife.to

Geen opmerkingen: