27 december 2008

Perfect 8-bit

10 print Gijs & Niek maakten Perfect 8-bit
20 go to 10

Run

Klik HIER voor Mac. HIER voor PC. HIER voor Commodore 64."Als Ian Curtis gewoon een Commodore64 had aangeschaft dan was hij ongetwijfeld 8-bit muziek gaan maken. En zou Amy Winehouse van het strooigoed afblijven en oude Gameboys demonteren, dan zou er 8-Bit muziek uit ontstaan. Omdat Ian dood is en Amy niet de nerd uithangt bedienen Niek en Gijs ons met de Perfect 8-bit. Zeventien voorgeselecteerde tracks waar geen koper, snaar of drumvel aan te pas kwam. De oplettende luisteraar zal zelfs twee covers ontdekken. Bespreek ze eens met je partner, huisvriend of collega. Ze zullen je waarderen om je vindingrijkheid.

Veel plezier met deze puike Perfect plaat die lekker wegluistert bij elektronische kerstmannen, ronddraaiende miniatuurdennenbomen en knipperende rode rendierneuzen."

- Gijs & Niek

4 opmerkingen:

Andre zei

Ik hoor het al, ik moet de platenspeler afstoffen en Haruomi Hosono's 'Video Game Music' lp weer eens een rondje laten draaien!

Het Zesde Vlak zei

Die is geld waard!

- HZV

Andre zei

Ja, ik zie dat er veel voor wordt gevraagd op b.v. http://www.discogs.com/release/1063103 maar dan moet je nog wel een koper vinden! Ik heb een hele berg lp's waarvan ik weet dat ze 'collectable' zijn maar wegdoen is ook weer zo zonde.

Het Zesde Vlak zei

Koop je van het geld gewoon weer andere collectables!

- HZV